10x fijne terrassen in Hoofddorp

terrassen hoofddorp

Yesss! De zon laat zich steeds vaker zien en de temperaturen stijgen. Dat betekent dat het tijd is om lekker een terrasje te pakken. Koffie drinken, lunchen, borrelen of dineren in de zon. Daar worden we zo blij van! Hoofddorp heeft genoeg terrassen waar het heerlijk vertoeven is. Wij hebben daarom onze 10 favoriete terrassen, verspreid door Hoofddorp, voor je op een rijtje gezet. Proost!

Proeflokaal de Polderboom
Proeflokaal de Polderboom is een plek waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie, lunch, diner of om gezellig te borrelen. Het terras op het Marktplein ligt zonovergoten op het zuiden. Ook als het wat kouder is kun je prima buiten zitten. Er zijn terrasverwarmers, maar er zijn ook dekentjes en elektrische warmtekussentjes (ja echt!).
Marktplein 31 Hoofddorp, meer info>

polderboom hoofddorp

Pizzeria Amici
Pizzeria Amici heeft twee terrassen: aan de voorzijde aan de Kruisweg en een binnentuin aan de achterzijde. En vooral deze laatste is waar je je op een zwoele zomeravond voor even in het echte Italië waant. Hier eet je the best pizza’s in town.
Kruisweg 949 Hoofddorp, www.pizzeriaamici.nl

Pizzeria-Amici-hoofddorp
Pizzeria-Amici-hoofddorp

Restaurant Lieveling
Restaurant Lieveling is bijzonder mooi gelegen aan de Toolenburger Plas. Buiten is een heerlijk terras waar je de hele dag zon hebt. En vergeet het uitzicht over de plas niet! Vooral in de avond is dat prachtig met een mooie zonsondergang over het water. Je kunt hier heerlijk zitten voor koffie met iets lekkers, lunch, borrel en diner. 
Redenburgsingel 110 Hoofddorp, meer info>

Lieveling-hoofddorp
Lieveling hoofddorp

Papa’s Beach House
Papa’s Beach House is een strandpaviljoen prachtig gelegen middenin het Haarlemmermeerse Bos. Het heeft een privé strandje met uitzicht op het meer. Dat klinkt toch heerlijk?! En je hoeft er niet eens voor in de file te staan richting de kust! Van kop koffie tot cocktail en van diner tot high wine. Lekker met de voetjes in het zand.
IJweg 961 Hoofddorp, meer info>

Papas-beach-house-hoofddorp

Nozem
Nozem zit aan de Concourslaan in het centrum van Hoofddorp. Aan de voorzijde van het pand kun je lekker zitten met een drankje (voor, tijdens of na het shoppen), maar de grootste verrassing vind je op de bovenste etage: een dakterras met houten vlonder met verschillende zitjes. Er is een bar en heaters zorgen ervoor dat je op een zomerse avond lekker lang buiten kunt zitten. Lunch, borrel of diner, het is prima vertoeven hier!
Concourslaan 26 Hoofddorp, www.nozemhoofddorp.nl

Nozem hoofddorp

Restaurant Long Island
Het fraaie pand van Long Island ligt aan de Toolenburger Plas. Er is een overdekt verwarmd terras en prachtig uitzicht over de plas. Een fijne plek voor koffie, lunch en borrel, maar zeker ook om te dineren.
IJweg 1270 Hoofddorp, meer info>

Long Island hoofddorp

Zoet & Zalig
In de zomer zit je heerlijk op het zonnige terras met zo’n 70 zitplaatsen. Hier vind je gezellige banken met dekentjes en kussentjes. Je kunt genieten van ontbijt, koffie, lunch en lekkers. Gevestigd op het gezellige Polderplein is dit een hele fijne plek om je shopdag te beginnen of af te sluiten en wat vitamine D op te snuiven.
Polderplein 95 Hoofddorp, meer info>

zoet en zalig hoofddorp

Frenkie.
Deze nieuwkomer heeft een zonovergoten terras op het Dik Tromplein. Naast heerlijke koffie (van Vascobelo!) is er een uitgebreide ontbijt- en lunchkaart. Voor de wat koudere dagen zijn er heaters op het terras. Middenin het centrum van Hoofddorp is het goed uit te houden op het ruime terras waar je de nodige zonnestralen kunt opvangen.
Dik Tromplein 12 Hoofddorp, meer info>

Frenkie hoofddorp

Mooca
Shop, eat & drink. Of het nu de koffie is, het ontbijt of de lunch. Daarna is het ‘moe van het shoppen’-tijd voor een wijntje of iets ander lekkers tot dinner-time. Het terras ligt heerlijk in de zon op het gezellige Polderplein.
Polderplein 98-99 Hoofddorp, www.mooca.nl

Mooca hoofddorp

l’Hirondelle
l’Hirondelle heeft een uniek gelegen terras aan het water op een prachtige locatie in Hoofddorp, net iets buiten het centrum. Er zijn genoeg plekjes in de schaduw of in de zon met uitzicht op de fontein. Hier geniet je van lunch, diner of een heerlijk wijntje (of ander drankje).
Boslaan 7 Hoofddorp, www.lhirondelle.nl

Hirondelle hoofddorp

Woon je in of in de buurt van Haarlem?
Check dan ook de blog met de beste terrassen van Haarlem >>

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story