Koffie drinken in Hoofddorp – 7x de leukste plekken

koffie hoofddorp

Op zoek naar de leukste tips om koffie te drinken in Hoofddorp? Dit zijn onze beste koffieplekken in Hoofddorp waar je terecht kunt voor een goede kop zwarte koffie, een lekker sterke espresso of een latte macchiato. Perfect om je dag te starten of voor in de middag voor die cafeïne-kick. Tijdens het shoppen of om lekker bij te kletsen met een vriendin. Dit zijn onze favoriete adressen voor een koffiemomentje.

Frenkie.
De koffie staat op nummer 1 bij Frenkie. speciality coffee & food en de echte koffie fijnproevers gaan hier blij worden. Bij deze hotspot wordt Belgium’s finest coffee geschonken: Vascobelo koffie. Op de kaart staan ook specials zoals Salted Caramel en Oreo Latte Macchiato. Naast koffie kun je hier ontbijten, lunchen, een taartje eten (zó lekker!) en borrelen. Met zonovergoten terras. Een van onze favoriete plekken om koffie te drinken in Hoofddorp!
Dik Tromplein 12 Hoofddorp, meer info>

Frenkie Hoofddorp

Zoet & Zalig
Bij Zoet & Zalig geniet je van overheerlijke koffie van Brandmeester’s, een premium roasted coffee. Er staan diverse koffiespecialiteiten op de kaart. Ze hebben hier ook huisgemaakte taartjes, lekkere broodjes en ander lekkers. Zoet en zalig dus. Gevestigd aan het Polderplein met een gezellig terras. Hier ga je zeker terugkomen.
Polderplein 95 Hoofddorp, meer info>

zoet en zalig hoofddorp

Barista Café
Je kunt hier alle klassiekers drinken, zoals lungo, espresso en cappuccino. Maar wil je een keer iets speciaals, ga dan voor een special zoals een Daim Latte Macchiato, een Caramelino of een lekkere Cocos White Mocha. De high tea is ook een aanrader. Verder kun je er ontbijten, lunchen en borrelen. Vergeet ook de lekkere gebakjes niet. Op vrijdag is er weekmarkt voor de deur en dan mag je Barista Café sowieso niet overslaan.
Burgemeester van Stamplein 216 Hoofddorp, www.baristacafehoofddorp.nl>

barista-cafe-hoofddorp

Mio’s
Gevestigd op de hoek van het Burgemeester van Stamplein en de Marktlaan in Hoofddorp centrum. Gezellig ingericht met o.a. een grote leestafel en een grote bar. Je drinkt bij Mio’s Coffee van black coffee tot cortado, maar de fijnproever gaat voor een special brew coffee. Er zijn ook lekkere iced coffees, verse juices en diverse soorten thee. Daarnaast vind je op de menukaart sweets, sandwiches en verschillende ontbijtjes.
Marktlaan 178 Hoofddorp, www.mio-s.nl>

Mios hoofddorp

Mooca
Mooca is gevestigd aan het gezellige Polderplein in Hoofddorp centrum. Een prima plek voor een lekkere koffie voor, tijdens of na het shoppen. Er staan verschillende koffievarianten op de kaart, die ook in cafeïnevrij te verkrijgen zijn. Ook tijdens koopavond (vrijdag) open. Naast koffie kun je hier terecht voor ontbijt, lunch, drinks & bites. Op het terras is het hier goed vertoeven.
Polderplein 98-99 Hoofddorp, www.mooca.nl>

Mooca hoofddorp

Long Island
Heerlijke plek aan de Toolenburger Plas om even bij te kletsen (bijvoorbeeld op de veranda). Bestel je hier koffie, dan wordt daar de kenmerkende amandelkrul bij geserveerd (die zijn trouwens ook te koop voor thuis). Elke ochtend worden de amandelkrullen vers gebakken door de jongens en meiden van de dagbesteding. De huisgemaakte appeltaart is een aanrader. Je kunt hier ook terecht voor lunch, high tea en diner.
IJweg 1270 Hoofddorp, meer info>

Long Island hoofddorp

the pastry kitchen
De koffie is hier heerlijk, dat staat buiten kijf. Maar ga hier vooral naar toe voor iets bíj dat kopje koffie. The party kitchen (dezelfde eigenaren als voorheen Patisserie Tummers Hoofddorp) werd namelijk ooit verkozen tot beste banketbakkerij van Noord-Holland en dat moet je natuurlijk proeven. Een gebakje, macarons(!) of een saucijzenbroodje kunnen we je zeker aanraden. En het ziet er allemaal zo mooi uit! Of neem iets lekkers mee naar huis. Ook voor lunch en high tea.
Kruisweg 642 Hoofddorp, www.thepastrykitchen.nl

pastry kitchen hoofddorp

Woon je in of in de buurt van Haarlem?
Check hier de leukste koffietentjes van Haarlem >>

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!

Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story

Geef een reactie