6x hamburgers happen in Hoofddorp

hamburgers hoofddorp

Burger time! Wie vindt een goede burger op z’n tijd nou niet lekker. Soms wil je gewoon iets anders dan healthy food. Van classic beef burgers tot vega en kipburgers. Waar eet je ze? Wij hebben onze favoriete plekken om hamburgers te eten in Hoofddorp voor je op een rij gezet!

BRUTE BURGERS
De naam zegt het al: hier draait het om burgers. En lekkere ook! Ga voor een Brute beef patty of een kipburger. Lekker met huisgemaakte friet. Trek in extra veel vlees? Upgrade je favoriete burger met meerdere patties. Je eigen hamburger samenstellen kan ook. Er zijn ook verschillende vega(n) burgers. Alles gemaakt volgens eigen recept van de beste vleessoorten. Ook voor lunch. Wel trek in een burger, maar geen zin om de deur uit te gaan? Dan laat je het gewoon bezorgen.
Concourslaan 5b Hoofddorp, meer info >

brute burgers hoofddorp

PAPA’S BEACH HOUSE
Bij dit prachtig gelegen strandpaviljoen middenin het Haarlemmermeerse Bos staan o.a. verschillende burgers op het menu. Van classic (met originele Papa’s BBQ-saus) tot Hemingway burger, een burger van 220 gr. naar traditioneel Hemingway recept. Er staat ook een vegan burger op de kaart. Geserveerd met heerlijke friet.
IJweg 961 Hoofddorp, meer info >

Papa's beach house
foto: LVF Photography

PROEFLOKAAL DE POLDERBOOM
In een monumentaal pand in het centrum van Hoofddorp zit deze gezellige bar/restaurant. Elke dinsdag is het hier Burgerlijke Dinsdag: een Black Angus burger met BBQ saus en Old Amsterdam, geserveerd met friet voor maar 13,50 euro. Te nuttigen als lunch of diner. Op het terras of binnen.
Marktplein 31 Hoofddorp, meer info >

Polderboom hoofddorp
foto: E.S.T.I.D.A.

CLAUS FIFTIES DINER
Bij een American diner horen natuurlijk hamburgers en naast een aantal klassieke varianten staat de Big Rick burger weer terug op de kaart. Een burger met maar liefst 250 gram rundvlees. Voor de vleesliefhebber zeker een aanrader. De calorieën kun je er dan mooi aftrainen in de bijbehorende bowling.
Bosweg 19 Hoofddorp, meer info >

claus-bowling-hoofddorp
foto: Food & More Photography

BIEF & BURGERS
Ok, het is net buiten Hoofddorp, maar zeker de moeite waard. Als je van vlees houdt, dan zit je hier goed. Je hebt keuze uit verschillende runder- en kipburgers, een tonijnburger, falafelburger en er is ook een vega optie. Voor de kannibalen onder ons is er de MOAB (Mother of all Burgers). Deze burger is 500 gram. Probeer ook eens de miniburgertjes, drie van de best verkochte burgertjes, bijvoorbeeld als lunch.
Oude Kruisweg 36 Cruquius, www.biefenburgers.nl

Bief-Burgers-hoofddorp

NOZEM
Dit restaurant met industriële inrichting zit in het centrum van Hoofddorp. Elke maandag is het hier Burger Monday: de beefburger met frieten eet je dan voor 13,50 euro. Deze bijzondere burger op een potatobun wordt geserveerd met camembert en gekarameliseerde uien. Bij mooi weer eet je je burger heerlijk buiten op het dakterras.
Concourslaan 26 Hoofddorp, www.nozemhoofddorp.nl

Nozem hoofddorp

Woon je in of in de buurt van Haarlem?
Check dan ook de blog hamburgers happen in Haarlem >>

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!

Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story
,