3x de lekkerste ijsjes in Hoofddorp

lekkerste ijsjes hoofddorp

IJsjes! Weer of geen weer…een ijsje gaat er altijd in. Maar met mooi weer smaakt een ijsje natuurlijk het allerlekkerst. Waar haal je nou de lekkerste ijsjes? Wij hebben onze favoriete ijssalons van Hoofddorp voor je op een rijtje gezet.

Pronto Gelato
Inmiddels een begrip in Hoofddorp centrum. Sinds 1990 is Pronto aan de Kruisweg gevestigd. In het lente- en zomerseizoen elke dag geopend. 25 verschillende soorten schepijs die dagelijks vers bereid worden en uitsluitend met natuurlijke ingrediënten. Er zijn ook diverse smaken suikervrij en glutenvrij ijs. Elke woensdagmiddag is er een kinderactie. Het maakt niet uit of het nou warm of koud weer is, hier staat altijd een rij. Deze ijssalon in Hoofddorp mag je niet overslaan.
Kruisweg 664 – www.prontogelato.nl

pronto ijssalon hoofddorp
pronto ijssalon hoofddorp

IJssalon Luciano
Luciano heeft verschillende ijssalons en sinds kort ook een vestiging in Hoofddorp Floriande. Yay! De ijssalon is meerdere keren bekroond en wij snappen wel waarom. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse en eerlijke producten. Je eet hier schepijs in 32 verschillende smaken. Heerlijke (standaard) smaken als aardbeien, citroen en banaan, maar ook smaken die nergens anders te vinden zijn, zoals bijvoorbeeld honing-vijgen en raspberry crumble pie. Ook glutenvrij, suikervrij, lactosevrij en zelfs veganistisch zitten standaard in het assortiment. Met de eigen app spaar je voor gratis ijs en leuke extra’s. Bij deze ijssalon is een ijsje eten echt een feestje, want oh wat is het ijs hier lekker. Dagelijks geopend.
Genderenplein 22 – www.ijssalonluciano.nl

Luciano ijs hoofddorp
luciano hoofddorp

IJscuypje
Deze kiosk in het overdekte winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp centrum is sinds april open. Op geheel eigen wijze bereid in bekende en verrassende smaken. Spaar met de IJscuypje app en ontvang leuke kortingen (geldig in alle vestigingen). Lekker een ijsje score tussen het winkelen door. Dagelijks open. Tip: de nieuwe smaak stroopwafel met echte stukjes. Mmm!
Marktlaan 164 – www.ijscuypje.nl

ijscuypje hoofddorp
ijscuypje hoofddorp

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!

Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story
, ,