10x Valentijnsarrangementen

Valentijnsdag hoofddorp

Love is in the air! Het is weer bijna Valentijnsdag en wat is er leuker dan jouw lover te verrassen met een romantisch Valentijnsdiner of ga gezellig lunchen op dé dag van de liefde. Wij hebben voor jou 10 restaurants in Hoofddorp en omgeving op een rijtje gezet waar ze een speciaal Valentijnsmenu serveren. Van lekker betaalbaar tot wat prijziger en van romantisch tot meer ongedwongen. Vergeet niet te reserveren voor 14 februari, want de spots zijn populair! Celebrate love!

BARRACA rodizio grill & bar – Hoofddorp
Je wordt hier sprankelend ontvangen met een glaasje bubbels en geniet vervolgens van een Braziliaans diner met romantische ‘special treat’ van de passadores. From Barraca with love!

Prijs: 34,95 euro
Locatie: Bosweg 19, Hoofddorp
Reserveren>

barraca valentijn

Brasserie Het Gemaal – Halfweg
Het uitzicht over het water is ’s avonds erg romantisch. Verras je lief met een heerlijk Valentijnsdiner voor twee met o.a. een entree voor twee, tortelduif en een liefdesproeverij voor twee.

Prijs: 79,95 euro voor 2 personen
Locatie: Haarlemmermeerstraat 6, Halfweg
Reserveren>

Restaurant ’t Fort – Vijfhuizen
Wijn + spijs + liefde = Valentijnsdiner. Restaurant ’t Fort en sommelier Martijn Claassen nemen je mee op een culinaire ontdekkingsreis op deze markante locatie. Geniet van een heerlijk Valentijnsdiner met prachtige aansluitende wijnen. Kan het romantischer?

Prijs: 59,50 euro pp (inclusief wijnen)
Locatie: Fortwachter 3, Vijfhuizen
Reserveren>

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Restaurant ‘t Fort (@restauranttfort) op

Trattoria Buoni Amici – Hoofddorp
Italië is toch zeker wel het land van de liefde, want liefde gaat hier letterlijk door de maag. Geniet bij Buoni Amici van een speciaal verrassingsmenu in de sfeer van de liefde en met een romantische Italiaanse touch. 

Prijs: nb
Locatie: Concourslaan 3, Hoofddorp
Reserveren>

Restaurant Bij Qunis – Lijnden
Als je van Valentijn een culinair hoogtepunt wilt maken (en dat wil je!), dan moet je bij restaurant Bij Qunis zijn. Daarnaast is het één van de meest romantische plekjes van de Haarlemmermeer. Op Valentijnsdag serveren ze een tweetal arrangementen. Na een heerlijk glaasje mousserend aperitief en een crostini met huisgemaakte topping, geniet je van een 3-gangen lunch menu of een 5-gangen diner menu, met aansluitend dessert en koffie/thee met friandises. Need we say more?

Prijs: 47,50 euro (lunch)/62,50 euro (diner) pp
Locatie: Akerdijk 12, Lijnden
Reserveren>

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RestaurantbijQunis (@restaurantbijqunis) op

Bar Bistro Joseph Aan de Poel – Aalsmeer
Liever ongedwongen dineren? Neem je geliefde dan mee naar het gezellige en gemoedelijke Joseph Aan de Poel, gevestigd op Jachthaven Dragt in Aalsmeer. Geniet van een 3-gangen menu van o.a. carpaccio, kabeljauw en chocolate dream.

Prijs: 34,50 euro pp
Locatie: Stommeerweg 72, Aalsmeer
Reserveren>

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Bar Bistro Joseph (@barbistro_joseph) op

Restaurant Lieveling – Hoofddorp
Op deze prachtige locatie aan de Toolenburger Plas met een ontspannen sfeertje wordt een heerlijk diner geserveerd. Het Valentijnsmenu bestaat o.a. uit een plateau met Lievelings-voorgerechten, kabeljauwfilet met pistachenootjes en gemberparels en een brownie van witte chocolade met in Licor 43 gemarineerd rood fruit. We love!

Prijs: 32,50 euro pp
Locatie: Redenburgsingel 110, Hoofddorp
Reserveren>

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Restaurant Lieveling (@restaurantlieveling) op

Bistro Jacques – Nieuw-Vennep
Gezellig en knus Valentijn vieren doe je bij Bistro Jacques. Denk aan vitello tonato, rundermedaillons met rode wijnsaus en aardbeien met vanille-ijs en slagroom. En dat alles voor een zeer nette prijs.

Prijs: 29,50 euro pp
Locatie: Hoofdweg 1173a, Nieuw-Vennep
Reserveren>

Papa’s Beach House – Hoofddorp
Sharing is caring…romantischer dan een shared diner bij Papa’s Beach House gaat het waarschijnlijk niet worden. Je wordt ontvangen met een glas prosecco en geniet samen van een 3-gangen diner met starters to share, een sharing main course, bestaande uit o.a. kalfsbiefstuk en grote gamba’s en sluit af met een sharing dessert van chocolade en frambozen. Liefde voor lekker eten en elkaar!

Prijs: 32,50 euro pp
Locatie: IJweg 961, Hoofddorp
Reserveren>

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Papa’s Beach House (@papasbeachhouse) op

Proeflokaal de Polderboom – Hoofddorp
Gewoon gezellig dineren? Dan ben je bij De Polderboom aan het juiste adres. Oerhollands in een relaxte sfeer. Geniet van een 3-gangendiner van o.a. carpaccio, varkensmedaillons en een feest van chocolade.

Prijs: 32,50 euro pp
Locatie: Marktplein 31, Hoofddorp
Reserveren>

 

 

 

 

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 

 

 

 

 

 

 
 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bericht gedeeld door Proeflokaal de Polderboom (@depolderboom) op

Happy Valentines Day!

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, , ,