Black Friday Shopping Night Hoofddorp

black friday shopping night hoofddorp

Vrijdag 23 november is het Black Friday…de uitverkoop der uitverkopen! In Hoofddorp centrum kun je extra lang van de kortingen profiteren, want de winkels zijn op Black Friday tot maar liefst 23.00 uur open! Shoppen voor gevorderden dus.

Het is de tweede keer dat er in Hoofddorp een Black Friday Shopping Night wordt georganiseerd. Bijna alle winkels doen mee. Niet alleen vliegen de kortingen je om de oren…in het hele centrum is er muziek en entertainment. In Winkelcentrum Vier Meren zijn er live optredens van Brace (19.30 uur) en O’G3NE (22.00 uur), de weekmarkt (Burgemeester van Stamplein) is extra lang open tot 20.00 uur, er zijn DJ’s, straattheater, een fotobooth en een swingende percussieband zorgt voor een extra energieboost (zodat je nog meer kunt shoppen!).

black friday shopping night hoofddorp

Maar ook in de winkels zelf is het feest. Van hapjes en drankjes tot dj’s en mooie deals. En heb je trek gekregen van het shoppen, bezoek dan één van de gezellige horecazaken op het Polderplein, het Burgemeester van Stamplein of het Raadhuisplein.

Shop till you drop!

Black Friday Shopping Night
Vrijdag 23 november
19.00 tot 23.00 uur

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
,

Geef een reactie