De leukste tips voor Koningsdag in Hoofddorp

Koningsdag Hoofddorp

YES, het is bijna zover: Koningsdag! Struin zaterdag 27 april heerlijk over de vrijmarkt, zing mee met jouw favoriete artiesten of swing vrijdagavond tijdens Kingsnight op de lekkerste deuntjes. Haal je oranje outfit maar tevoorschijn! Wij hebben hieronder de leukste feestelijkheden in Hoofddorp voor je op een rijtje gezet.

Kingsnight @Bar La Vitesse

Vrijdagavond vanaf 22.00 uur wordt hier een feestje gevierd met o.a. DJ Harley Qim, DJ Kubes en de Zingende bartender. Dat worden drankjes en dansjes. Gegarandeerd. Toegang tot 02.00 uur. Bekijk hier het Facebook-event.

koningsdag La Vitesse hoofddorp

Josephines Koningsnacht

26 april vanaf 20.00 uur live optredens van: Arman Fuchs, Dave Miller, Dennis van Veen en Jeff van Vliet. Combineer dit met shotjes en lekkere drankjes en je bent op weg naar een geslaagde Koningsnacht. Nu alleen nog de voetjes van de vloer! Meer info hier.

Koningsdag @de Polderboom

Ondanks het korte bestaan van Proeflokaal de Polderboom belooft Koningsdag bij De Polderboom een begrip te worden in Hoofddorp en omstreken. Zaterdag 27 april van 15.00 – 20.00 uur zijn er optredens van o.a.: Rachel Kramer, Martijn Joostema, Danilo Kuiters en Dj Nickyrijkerz. Gezellig! Bekijk hier het event.

koningsdag polderboom hoofddorp

Kingsday Concourslaan

In de Concourslaan in Hoofddorp centrum wordt dit jaar voor het eerst een Koningsdag-feestje georganiseerd. Zaterdag vanaf 12.00 uur: podium met live-optredens, food, drinks en oer-Hollandse spelletjes. Heel geschikt voor families. Kijk hier voor meer info.

kingsday concourslaan

Café de Eersteling: Koningsn8

Waar is het feestje? Hier! DJ Will-I-Am draait de allerlekkerste kroeg- en feestmuziek. Vanaf 21.00 uur barst het los. Meer info vind je hier.

Koningsfestijn bij De Beurs

Van 14.00 tot 19.00 uur wordt bij Hotel de Beurs zaterdag zoals gebruikelijk weer een feestje gevierd. Met optredens van: Denny Braaf, Connery Small, Donny van Aarle en nog veel meer. Hier vind je meer info.

Kingsdag de Beurs

Vrijmarkt Hoofddorp centrum

De gebruikelijke vrijmarkt vind je op het Raadhuisplein, rond het Cultuurgebouw, langs de Kruisweg, Marktlaan, Concourslaan, Tuinweg en het Marktplein. Heerlijk struinen langs de kleedjes. Op het Dik Tromplein, de Kruisweg en het Burgemeester van Stamplein is een braderie. De meeste winkels in het centrum zijn geopend tot 17.00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Koningsdag met kids

Wat zijn nou de leukste spots om met je kinderen deze feestelijke dag door te brengen? Wij hebben ze hier voor je op een rijtje gezet!

Koningsdag Hoofddorp

Enjoy!

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
,

Geef een reactie