8x doen met kids op Koningsdag

koningsdag hoofddorp

Oranje boven! Oranje boven! Op 27 april is het Koningsdag en dan kleurt heel Nederland oranje. Maar wat zijn nou de leukste spots om met je kinderen deze feestelijke dag door te brengen? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Festijn voor kids – Getsewoud Nieuw-Vennep

In het Lente- en Zomerpark in Getsewoud wordt er vanaf 08.00 uur een gezellige kleedjesmarkt georganiseerd voor en door kinderen. Van 10.00 tot 13.00 uur organiseert een activiteitenteam allerlei spelletjes voor kinderen in het Zomerpark.

MEER INFO>?

Koningsdag Hoofddorp

Oranje Vrijmarkt – Nieuw-Vennep

Op de parkeerplaats voor de Rustende Jager start de Oranje Vrijmarkt. Kraampjes, stands en activiteiten voor jong en oud van 10.00 tot 16.00 uur. Op het Venneperplein zullen er vanaf 13.00 uur diverse kinderactiviteiten worden georganiseerd zoals een stormbaan.

MEER INFO>?

Vrijmarkt Floriande – Hoofddorp

Van 09.00 tot 17.00 uur is er een vrijmarkt, de hele dag live muziek en staan er maar liefst 5 (!) verschillende springkussens op het plein.

MEER INFO>?

springkussens hoofddorp

Keukenhof – Lisse

Koningsdag eens op een andere manier beleven? Op deze nationale feestdag viert heel Holland, maar ook Keukenhof, de verjaardag van de koning in een typische Hollandse sfeer!

MEER INFO>?

keukenhof hoofddorp

Spelletjesdag – Vijfhuizen

In Vijfhuizen hoeven kinderen zich deze dag niet te vervelen! Van 12.30 tot 16.30 uur kunnen kinderen meedoen aan allerlei activiteiten zoals: opstijgen in een raket, de krokodil stormbaan overwinnen, eendjes vangen, schminken, buttons maken, ballen gooien, voetballen, sjoelen en er is een fantastische waterbaan! Meedoen kost 6,50 euro en daarvoor krijg je ook wat lekkers!

MEER INFO>?

Koningsdag hoofddorp

Koningsweek – Lisserbroek

Geen Koningsdag, maar een Koningsweek! Lisserbroek viert feest op 25, 26 en 27 april! Voor diegenen die niet kunnen wachten is er op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur al een rommelmarkt. Op Koningsdag is er voor de kinderen een speciale kinderkermis!

MEER INFO>?

Kingsday Concourslaan – Hoofddorp

In de Concourslaan in Hoofddorp centrum wordt dit jaar voor het eerst een Koningsdag-feestje georganiseerd. Door de hele straat worden vanaf 12.00 uur oer-Hollandse spelletjes voor kids georganiseerd, zoals spijkerpoepen en koekhappen.

MEER INFO>?

kingsday concourslaan

Optocht en kinderkermis – Spaarndam

In Spaarndam is veel te doen op Koningsdag. Naast de vrijmarkt is er een gekostumeerde optocht, een kinderkermis en ringsteken op de fiets. Dat belooft heel gezellig te worden! Het programma start om 11.15 uur en eindigt met het ringsteken om 16.15 uur.

MEER INFO>?

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story