5x de leukste tips voor Moederdag

moederdag hoofddorp

Zondag 12 mei is het Moederdag! Weet jij al hoe je jouw moeder in het zonnetje gaat zetten? Of ben je zelf moeder? Dan word jij natuurlijk in het zonnetje gezet. Wij helpen graag met een beetje inspiratie met de allerleukste tips voor Moederdag in Hoofddorp & omgeving. Op deze plekken leggen ze moeders deze dag extra in de watten. Er is voor ieder wat wils. Happy Mother’s Day!

We Love Mom bij Strandplaats Nederzandt

Zijn je moeder en jij vroege vogels? Bij Strandplaats Nederzandt kun je vanaf 09.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijtje. Ben je een laatkomer? Ga dan voor een Sharing is Caring-lunch (vanaf 11.00 uur) of voor een heerlijk diner (vanaf 17.00 uur). En weet je wat top is: voor mama’s is het gratis! Bewijsmateriaal is vereist en geldig vanaf 2 personen.

Langevelderslag 36-56, Noordwijk – Facebook-pagina

nederzandt

Romantiek in Keukenhof

In het weekend van Moederdag organiseert Keukenhof iets bijzonders: een klassiek muziekfestival tussen de tulpen. Superleuk (en romantisch) om te bezoeken!

Stationsweg 166a, Lisse – meer info>

Keukenhof lisse

Moederdag aan de plas – Long Island

Op Moederdag kun je je moeder verrassen met een heerlijke diner-etagère bij Restaurant Long Island. Optioneel met een glas feestelijke bubbels. Reserveren is noodzakelijk.

IJweg 1270, Hoofddorp – meer info>

Long Island hoofddorp

Moederdag High Wine bij Woodstone

Welke moeder houdt er niet van een High Wine? Je krijgt 3 glazen wijn per persoon en heerlijke bijpassende hapjes. Leuk om ervoor of erna met je moeder te shoppen, want Woodstone zit natuurlijk middenin het centrum van Hoofddorp.

Raadhuisplein 10, Hoofddorp – Facebook-event

woodstone-high-wine

Cocktail voor mama bij Pizzeria Amici

Alle moeders krijgen een speciale Moederdag cocktail van het huis. Trakteer je moeder op een heerlijke pizza of ander lekkers. Vergeet niet te reserveren.

Kruisweg 949, Hoofddorp – Facebook-pagina

amici

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story