5x de leukste tips voor Vaderdag

vaderdag hoofddorp

Zondag 16 juni is het Vaderdag! Heb jij de leukste, liefste of stoerste vader van Nederland? Dan is dit dé dag om jouw vader eens goed in het zonnetje te zetten. Heb je (nog) geen cadeau? Ga iets leuks doen met je vader. Ben je zelf vader? Dan word jij natuurlijk extra in de watten gelegd. Wij hebben de allerleukste tips om Vaderdag te vieren in Hoofddorp & omgeving voor je op een rijtje gezet. Er is voor ieder wat wils. Happy Father’s Day!

Vaderdag aan de plas – Restaurant Lieveling

Heb jij een stoere vader die van hamburgers houdt? Bij Restaurant Lieveling kunnen alle stoere mannen (dus niet alleen vaders) een hamburger van de kaart kiezen voor maar 10 euro. Wel even van tevoren reserveren.

Redenburgsingel 110 in Hoofddorp, meer info>

lieveling hoofddorp

Vaderdag dagen bij de Olmenhorst

Op Landgoed de Olmenhorst organiseren ze niet alleen een Vaderdag BBQ, maar ook een Vaderdag camping en ontbijt. Vanaf zaterdagavond (15 juni) ben je welkom op de camping om je tent op te zetten. De volgende ochtend is er een ontbijt en als je dan nog lang niet naar huis wilt, dan kun je ’s avonds genieten van de Vaderdag BBQ. Vooraf reserveren.

Lisserweg 481 in Lisserbroek, meer info>

Olmenhorst Lisserbroek

Shoppen, scheren & poetsen in Hoofddorp Winkelstad

Houdt jouw vader van shoppen? Neem hem gezellig mee naar Hoofddorp Winkelstad en trakteer op een lekkere lunch. In het centrum is ook een barbier aanwezig waar vaders zich op ambachtelijke wijze kunnen laten scheren. Verder is er een professionele shoeshiner die papa’s schoenen poetst (12.30 – 16.30 uur).

Hoofddorp Centrum, meer info>

shoppen hoofddorp winkelstad

Chillen bij Papa’s Beach House

Waar kun je toepasselijker Vaderdag vieren dan bij Papa’s Beach House. Heerlijk chillen met de voetjes in het zand genieten van lekkere muziek, een lekker drankje (ze hebben zelfs hun eigen bier: Papa’s Beach House Beer) en een heerlijke special van de Big Green Egg. Vanaf 16.00 uur, vooraf even reserveren.

IJweg 961 in Hoofddorp, (opent in een nieuwe tab)”>meer info>

Papa's beach house

High Beer @ Plein14

Welke vader houdt er niet van bier. Bij Plein14 krijg je vier speciaalbieren met uitleg over de bierstijl en smaak. gecombineerd met heerlijke fingerfoods. Je kunt tot 20.00 uur terecht; prijs voor de High Beer vanaf 29,50 euro p.p. Vooraf reserveren verplicht.

Raadhuisplein 14a in Hoofddorp, (opent in een nieuwe tab)”>meer info>

plein14 hoofddorp

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story