Sinterklaasintocht Hoofddorp

sinterklaasintocht hoofddorp

Hij komt, hij komt! Zondag 17 november is het zover: de Sinterklaasintocht in het centrum van Hoofddorp. Traditiegetrouw vaart de goedheiligman via de Hoofdvaart het centrum binnen. Hoewel het een feest voor de kleine Hoofddorpers is, zijn we toch altijd een beetje zenuwachtig als de datum van de intocht dichterbij komt.

De boot meert om ±11.30 uur aan bij Hotel de Beurs. Sinterklaas zal worden vergezeld door zijn vele Pieten.

sinterklaasintocht hoofddorp

Nadat Sint en zijn Pieten aan wal zijn gegaan, vertrekt Sint in een feestelijke optocht richting het Raadhuisplein. Omstreeks ±12.00/12.15 uur zal daar een podiumprogramma starten met o.a. een (dans)gastoptreden en Sint zal daar officieel welkom worden geheten door de burgemeester van Haarlemmermeer.

Onder begeleiding van de echte Pietenband maakt de kindervriend en de Pieten vervolgens een korte rondrit en wandeling door het centrum (vanaf ±13.00 uur). De wandeling eindigt bij Hoofddorp on Ice op het Raadhuisplein. De feestelijke intocht duurt tot ±16.00 uur.

sinterklaasintocht hoofddorp

Tot zondag 17 november!

Intocht Sinterklaas Hoofddorp centrum
Zondag 17 november
11.30 tot 16.00 uur
www.hoofddorpwinkelstad.nl/sinterklaas

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story
,