Stakingsdag 6 november…de leukste uitjes

stakingsdag hoofddorp

Woensdag 6 november is er een landelijke onderwijsstaking. En alhoewel het voor velen een gepuzzel zal zijn met opvang voor de kinderen, kan het ook een uitgelezen kans zijn om eens heerlijk een dag met je kind(eren) op pad te gaan! Wij hebben de leukste uitjes in en om Hoofddorp voor deze zomaar-spontaan-een-vrije dag voor je op een rij gezet. Vrij zijn was nog nooit zo leuk!

KIDS FUNDAG @ SKICENTRUM HOOFDDORP
Zin om lekker te skiën of snowboarden? Dat kan tijdens de extra kids fundag die Skicentrum Hoofddorp speciaal voor deze stakingsdag organiseert. Een hele dag (09.00-17.00 uur) of dagdeel (09.00-13.00 uur) vol sport, spel en plezier! Kosten: 47,50 euro, inclusief begeleiding, materiaal en eten en drinken. De kosten voor een halve dag zijn 25,50 euro.
meer info >

skicentrum-hoofddorp

JEUGDLAND HAARLEMMERMEER
Kan je kind niet bij de BSO terecht of heb je geen oppas? Op de stakingsdag zijn zowel Jeugdland Hoofddorp als Jeugdland Nieuw-Vennep extra open van 10.00 tot 17.30 uur. Als het weer een beetje meezit, wordt het woensdag pas echt een feestje. De meesters en juffen staken en kinderen kunnen de hele dag spelen! Hoe leuk?! Ouders zijn van harte welkom voor een kopje koffie of thee.
meer info>

SCHAATSEN TIJDENS STAKINGSDAG
Ga gezellig schaatsen op de leukste pop-up schaatsbaan van de Haarlemmermeer: Hoofddorp On Ice. Speciaal op de stakingsdag al vanaf 10.00 uur geopend. En om het nog leuker te maken: 2 uur schaatsen (incl. schaatshuur), frisdrank en hotdog voor maar 10 euro.
meer info >

hoofddorp on ice schaatsbaan

LEKKER SPRINGEN @ JUMPSKILLZ
Tijdens de lerarenstaking kun je vanaf 10.00 uur heerlijk jumpen bij indoor trampolinepark JumpSkillz. Van 10.00 tot 12.00 uur geldt die dag een speciaal stakingstarief: 2 uur jumpen voor 10 euro.
meer info >

SPEELKASTEEL HOOFDDORP
Terwijl de kinderen aan het spelen zijn in dit indoor speelparadijs van maar liefst 7.000 m2, zit jij lekker rustig in het restaurant (met free wifi en leestafel!). Op woensdag 6 november is er een speciale stakingsdeal: onbeperkt spelen en ranja voor maar 9 euro. Open van 10.00 tot 20.00 uur.
meer info >

speelkasteel hoofddorp

INDOOR PAINTBALLEN
Op woensdag 6 november staan bij Indoor Paintball Hillegom de deuren wijd open om jou te ontvangen in het MEGA Paintball Dorp! Op alle activiteiten geldt deze dag 25% korting! Open van 09.00 tot 23.00 uur.
meer info >

GEZELLIG NAAR DE FILM
Maak van de gelegenheid gebruik om gezellig samen een filmpje te pakken. Zowel in Kinepolis Hoofddorp als Corendon Cinema draaien al vanaf 11.00 uur verschillende leuke kinderfilms, zoals Everest: De Jonge Yeti en Shaun Het Schaap: Het ruimteschaap.
meer info >

BOWLEN @ CLAUS
Claus Bowling in Hoofddorp is open vanaf 13.00 uur en van 15.00 tot 16.00 uur kun je cosmic bowlen. Bowlen in het donker, met lekkere muziek en met veel licht- en rookeffecten. Na het bowlen kun je een heerlijk hapje eten bij de nieuwe Claus Fifties Diner. Zoooo leuk die staking!
meer info >

claus-bowling-hoofddorp

Extra tips:
> 9x de leukste buitenspeelplekken in en om Hoofddorp >
> 5x doen op Schiphol voor de douane >

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?