6x lekker in je vel

lekker in je vel hoofddorp

De zomer staat voor de deur en voor je het weet kan de bikini aan. Of je nou wilt afvallen, fitter, strakker of sterker wilt worden: wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet om lekker(der) in je vel te zitten. Van Pilates tot kickboksen en van heerlijk bewegen in de buitenlucht tot EMS-training. De zomer is bij uitstek het seizoen om nieuwe dingen uit te proberen. Enjoy!

Kickboksen @ PUNCH!

Punch! Hoofddorp: een health club exclusief voor vrouwen. Daar worden wij sowieso blij van. Maar Punch! biedt meer dan sporten alleen; er wordt hier ook veel aandacht besteed aan voeding en mindset. Hier zijn ze erop gebrand om het beste uit jezelf te halen. De focus ligt op (kick)boks zaktrainingen, maar je kunt hier ook circuittrainingen en yogalessen volgen.

Rottummeroog 294 in Hoofddorp, meer info>

punch kickboksen hoofddorp

Stott Pilates® @ Studio Nine Pilates

Pilates legt nadruk op kracht in combinatie met flexibiliteit, waarbij je focust op de ademhaling. STOTT Pilates® is een hedendaagse benadering op de authentieke bewegingsmethode met als doel: spanningsvrij bewegen en zo kracht en souplesse opbouwen. Bij Studio Nine Pilates kun je verschillende groepslessen volgen: mat- en reformlessen of de Total Barre. Wil je doelgerichter aan de slag of het maximale uit Pilates halen, dan kun je ook privélessen volgen.

Nijverheidsstraat 3 A + B in Hoofddorp, meer info>

Studio Nine Pilates Hoofddorp

EMS-training @ Body Impress

Een full body workout in 20 minuten door middel van EMS-training. EMS staat voor Electro Spier Stimulatie, oftewel sporten met elektronische impulsen. Hierdoor staat 20 minuten EMS-training gelijk aan 2 uur normale krachttraining. Bij Body Impress train je in een speciaal sportpak met elektroden onder begeleiding van een personal trainer. Ideaal in een druk schema.

Robijnlaan 11 in Hoofddorp, meer info>

body impress hoofddorp

Probleemzones aanpakken @ Size Zero

Dat vervelende randje over je broek of cellulite op je benen en billen. We hebben het liever niet. Maar hoe kom je er vanaf? Afslankstudio Size Zero biedt als enige in Hoofddorp de allernieuwste trend op het gebied van afslanken aan: Size Zero Easy Shape Laser. Zeg maar dag tegen de centimeters!

Parellaan 2 G in Hoofddorp, meer info>

size zero hoofddorp

Outdoor crosstrainen @ Bike Anders

Een workout op een Elliptigo. Een Elliptigo is een stand-up bike die hardlopen en fietsen combineert. Het is geen step, maar ook geen fiets. Het is een echte workout en nog superleuk om te doen ook. Wat is er nou lekkerder dan sporten in de buitenlucht: een frisse neus en beweging tegelijk. Bike Anders is hét adres voor de Elliptigo in Noord-Holland.

Div. startpunten, meer info>

bike anders ElliptiGO hoofddorp

Frisse wandeling in de buitenlucht

Wandelen is gemakkelijk en het schijnt nog supergezond te zijn ook. Hoofddorp ligt middenin de Haarlemmermeerse polder en in Hoofddorp & omgeving kun je dan ook heerlijk wandelen. Van wandeling tussen de boomgaarden tot prachtig wandelbos, wij hebben de leukste plekken om te wandelen voor je op een rijtje gezet.

wandelen hoofddorp

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!

Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?