High tea in Hoofddorp – 4x de lekkerste adresjes

high tea hoofddorp

High tea: een tafel vol lekkers. Wat wil je nog meer. Naast verschillende soorten thee bestaat een high tea uit allerlei zoete en hartige hapjes. Wij hebben de lekkerste high tea-adresjes van Hoofddorp voor je op een rijtje gezet. Vergeet niet te reserveren!

Barista Café

Een high tea bij Barista Café Hoofddorp is een feestje: een selectie huisgemaakte taarten en sandwiches geserveerd met een onbeperkt aanbod soorten thee en een glas verse jus d’orange. Er is ook een speciale high tea voor kids met diverse lekkernijen, een kopje thee en een Fristi of Chocomel. Bovendien krijgen de kids een leuke verrassing.
Burgemeester van Stamplein 216 Hoofddorp, meer info >

the pastry kitchen

The pastry kitchen (dezelfde eigenaren als voorheen Patisserie Tummers Hoofddorp) werd ooit verkozen tot beste banketbakkerij van Noord Holland en dat is te proeven. De high tea met dagelijks vers gemaakte lekkernijen is om te smullen; van scones met cotted cream tot sandwiches en van bonbons tot macarons. The pastry kitchen Hoofddorp biedt diverse soorten high tea’s voor de grote en kleine trek.
Kruisweg 642 Hoofddorp, meer info >

Restaurant Long Island

Restaurant Long Island aan de Toolenburger Plas serveert een overheerlijke high tea in drie gangen. Het is genieten van allerlei huisgemaakte hartig- en zoetigheden, geserveerd op etagères, op dit fijne plekje met uitzicht op de plas. Er is ook een High Tea De Luxe en voor kinderen tot 12 jaar is er een speciaal arrangement incl. twee frisdrankjes.
IJweg 1270, Hoofddorp, meer info >

Papa’s Beach House

Ontvangst met een glas prosecco, finger sandwiches, scones met clotted cream, diverse soesjes en taartjes, petit fours en bonbons, roomboterkoekjes en oneindig veel thee. Need we say more? Bij deze beach hideaway is de high tea echt onweerstaanbaar.
IJweg 961 Hoofddorp, meer info >

Dit zijn onze favoriete plekjes waar je heerlijk kunt high tea-en in Hoofddorp! Missen we er eentje? Laat het ons weten als we jouw favoriet hebben gemist!

Volg ons!

Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste hotspots en events van Hoofddorp & omgeving!


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story
,