De leukste uittips voor april

uittips april hoofddorp

Hallo lente! In april is er, naast de vrijmarkt op Koningsdag, weer genoeg te doen in Hoofddorp & omgeving. We hebben de leukste dingen (op datum) voor je op een rijtje gezet.

4 t/m 7 april: Tafelen tussen de Tulpen – Restaurant ’t Fort

Tafelen tussen de Tulpen is een stijlvol pop-up restaurant in de bollenkas, waar je kunt genieten van lunch of diner. In een bloeiende tuin met de prachtigste tulpen en hyacinten kun je genieten van de heerlijkste gerechten en wijnen. Tussen de gangen door hoor je de ins en outs van de productie van de bloembol.

Locatie: Restaurant ’t Fort
Tijd: lunch (12.00 – 15.00 uur) en diner (vanaf 18.00 uur)
Prijs: lunch 32,50 euro pp en diner 49,50 euro pp (ex. drankjes)
MEER INFO & RESERVEREN>

keukenhof tulpen

5 april: Klimpark21 weer open

Vanaf 5 april is Klimpark21, de favoriete plek van jonge en oude avonturiers, weer open. Je kunt hier op verschillende routes en hoogtes (tot maar liefst 10 meter én met spannende hindernissen) klimmen en klauteren. Als je echt niet bang bent aangelegd, dan kun je met de tokkelbaan van meer dan 100 meter over dit outdoorpark heen razen. En kom je in het openingsweekend klimmen, dan mag je daarna gratis elektrisch skateboarden.

Locatie: Klimpark21
Tijd: check de website
Prijs: check de website
MEER INFO>

park 21 hoofddorp

7 april: Remember Kurt Cobain in Poppodium Duycker

Op 5 april 2019 is het 25 jaar geleden dat Kurt Cobain zich van het leven beroofde. Op 7 april brengen twee van Nederlands meest authentieke Nirvana tributes een muzikaal eerbetoon aan dit Grunge icoon.

Locatie: Poppodium Duycker
Tijd: 16.00 uur (open 15.30 uur)
Kaarten: 17,00 euro (voorverkoop) & 3,50 euro voor kids
MEER INFO & KAARTEN>

12 & 13 april: Eats&Beats en Hippiemarkt in Vijfhuizen

Rollende keukens, drinks, bubbels, bites en music. Een kleinschalig festival voor jong en oud. Het foodfestival wordt voor de tweede keer gehouden en dit keer is er een gezellige Hippiemarkt aan toegevoegd. Het belooft een culinair feestje te worden. De entree is gratis.

Locatie: rond De Brink in Vijfhuizen
Tijd: 17.00 – 23.00 uur (vrijdag) & 15.00 – 23.00 uur (zaterdag)
Toegang gratis
MEER INFO>

13 & 14 april: Mud Masters Haarlemmermeer

De grootste obstacle run ter wereld. Een dag vol modder, hindernissen en lol met je vrienden waar je járen later nog met een glimlach op terugkijkt en over opschept op verjaardagen! Bij deze speciale 25e editie krijg je bij deelname o.a. een exclusief jubileumshirt en een biertje bij de finish. Durf jij de uitdaging aan? Moddervet!

Locatie: Expo Haarlemmermeer
Tijd: check de website
Prijs: check de website
MEER INFO>

big spottershill hoofddorp

21 & 22 april: Paasbuffet op Landgoed de Olmenhorst

Uitgebreid eten met familie en/of vrienden tussen 60.000 bloeiende fruitbomen, dat kan alleen op de Olmenhorst. Op het grote veld kunnen kinderen lekker spelen in de speeltuin of een balletje trappen. Of ze kunnen een speurtocht doen die ze over het hele landgoed voert.

Locatie: Landgoed de Olmenhorst
Tijd: 10.00 – 12.00 uur (ochtendbuffet) & 13.30 – 15.30 uur (middagbuffet)
Prijs: 28,50 euro p.p. (16,50 euro voor kinderen t/m 11 jaar)
MEER INFO & RESERVEREN>

22 april: Paasmarkt op Landgoed de Olmenhorst

Snuffel rond op deze Franse markt met mooie, seizoensgebonden lifestyle en food kramen onder het genot van meeslepende chansons. Zoek paaseieren op het landgoed, laat je schminken als een paashaas of maak je eigen pijl om op de paashaas te jagen. De toegang is gratis.

Locatie: Landgoed de Olmenhorst
Tijd: 11.00 – 17.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

olmenhorst

Paasdagen (21 & 22 april)

Meer dingen om te doen in Hoofddorp & omgeving tijdens de paasdagen vind je hier.

24 april: Keukenhof Concert

Klassieke muziek tussen de tulpen! Een mix van klassiek en pop, vertolkt door grote muzikale talenten van Nederland met Landgoed Keukenhof als spectaculair decor. Met o.a. poporkest Guido’s Orchestra, Tania Kross, Karin Bloemen, Alain Clark en Elske DeWall. Dat belooft een unieke en onvergetelijke avond te worden.

Locatie: Landgoed Keukenhof
Tijd: 18.00 – 20.00 uur
Prijs: check de website
MEER INFO>?

keukenhof

Koningsdag met kinderen (27 april)

Van gezellige kleedjesmarkt tot spelletjesdag; hier vind je onze tips om te doen met kinderen tijdens Koningsdag in Hoofddorp & omgeving.

Koningsdag Hoofddorp

27 april: Koningsdag @de Polderboom

Ondanks het korte bestaan belooft Koningsdag bij Proeflokaal de Polderboom een begrip te worden in Hoofddorp en omstreken. Vanaf 15.00 uur live-optredens met veel Amsterdamse gezelligheid.

Locatie: Proeflokaal de Polderboom
Tijd: 15.00 – 20.00 uur
Toegang is gratis
MEER INFO>

polderboom hoofddorp

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, ,