De leukste uittips voor februari

uittips februari hoofddorp

Februari: 2019 komt al lekker op stoom en voor je het weet is het voorjaar. Ondertussen helpen wij je de maand door met de leukste uittips voor de maand februari. Er is weer genoeg te beleven in Hoofddorp & omgeving. Dus maak je agenda maar alvast vrij!

1 & 2 februari: Foodfestival Genieloods Vijfhuizen

Music, foodtrucks, bubbles & bites en gezelligheid op een unieke historische locatie. Industrieel, sfeervol, laagdrempelig en een relaxte sfeer. Een kleinschalig festival voor een groot publiek, voor jong en oud. Het foodfestival wordt voor het eerst gehouden, maar belooft een culinair feestje te worden. De entree is gratis.

Locatie: in en rond de Genieloods van ’t Fort bij Vijfhuizen
Tijden: 16.00 tot 21.30 uur (vrijdag) & 14.00 tot 21.30 uur (zaterdag)
Toegang gratis
MEER INFO>

foodfestival genieloods

2 februari: Keep The Fire Burning Deluxe XXL Edition

Van danceclassics tot houseclassics en van discoclassics tot house: ze komen allemaal voorbij tijdens dit dansfeest dat al jaren een succes is in de Haarlemmermeer. Dit keer wordt wel heel speciaal, want de legendarische discotheek The Challenge (weet je nog?!) gaat nog één keer los met DJ’s van toen. Dat klinkt als veel gezelligheid!

Locatie: Novotel Hoofddorp (achter het station)
Tijd: 21.00 tot 03.00 uur
Kaarten: 20 euro
MEER INFO & KAARTEN>

2 februari: Amsterdamse Avond @ de Polderboom

Zin in een Amsterdamse Avond met Jordaanse gezelligheid? Dat kan natuurlijk alleen maar bij de Polderboom. Met optredens van: Jeff van Vliet, Dennis van Veen en Rachel Kramer. Dat wordt meezingen!

Locatie: Proeflokaal de Polderboom
Tijd: 22.00 tot 01.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

Amsterdamse avond polderboom hoofddorp

9 februari: Rollerdisco in De Meerse

Show je beste roller moves en dans er helemaal op los tijdens de Rollerdisco in de kleine zaal van De Meerse. De avond is voor 16 jaar en ouder. Lekker samen rollen met je kids? Dat kan! Ga dan gezellig in de middag naar Alles wat rolt.

Locatie: Theater De Meerse kleine zaal
Tijd: 19.15 tot 01.00 uur
Kaarten: 7,50 euro (voorverkoop)
MEER INFO & KAARTEN>

rollerdisco hoofddorp

9 februari: We Love 90’s XL in VanZantenhal

Zin in een avondje dansen op dance- en popmuziek uit de jaren 90? Dat kan tijdens We Love 90’s XL. Gooi die voetjes van de vloer en geniet van diverse live-acts zoals SPICEY GIRLS, Def Rhymz en Fabulous 90’s DJ team.

Locatie: VanZantenhal, Nieuw-Vennep
Tijd: 21.00 tot 02.00 uur
Kaarten: 16 euro
MEER INFO & KAARTEN>

9 februari: Funky Friday @ Nozem

Er heerst een nostalgisch gevoel in Nozem tijdens de eerste editie van Funky Friday, waar de hele avond muziek wordt gedraaid van vinyl. Vraag de lekkerste retro hits aan door zelf de lp’s uit te zoeken uit de grote platencollectie van DJ Vinyl.

Locatie: Nozem, 1e etage
Tijd: 21.00 tot 02.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

10 februari: Huiskamerfestival ‘Gluren bij de Buren’

28 huiskamers in de Haarlemmermeer veranderen voor een dag in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale artiesten; livebands, singer-songwriters, dansers, theatermakers of andere talenten. De acts spelen meerdere optredens van 30 minuten. En alles is gewoon gratis!

Locatie: huiskamers in Hoofddorp, Abbenes, Nieuw-Vennep, Zwaanshoek, Vijfhuizen, Badhoevedorp en Zwanenburg
Tijd: 12.00 tot 17.00 uur
Toegang is gratis
MEER INFO & PROGRAMMA>

gluren bij de buren hoofddorp

13 februari: Ladies Night Kinepolis

Een voorpremière, leuke stands, een heerlijk welkomstdrankje en er worden prijzen verloot…dat belooft een gezellig avondje te worden met je vriendinnen. Deze keer is de film Verliefd op Cuba, een heerlijke romantische comedy. Na afloop ontvang je ook nog een goodiebag.

Locatie: Kinepolis
Tijd: diverse tijden
Tickets: 14,50 euro
MEER INFO & KAARTEN>

14 februari: Valentijnsdag

De ultieme dag om je lief te verrassen met een romantisch diner. Veel restaurants pakken uit met een speciaal Valentijnsdag-menu. We hebben 10 Valentijnsarrangementen voor je op een rijtje gezet. Vergeet niet te reserveren!

valentijn hoofddorp

23 februari: Après Ski Party XXL @ The Beach

Zin om te après skiën, maar je gaat niet naar Tirol? Dat kan lekker dichtbij tijdens de Après Ski Party XXL. Trek je dirndl, lederhosen of skipak aan en dans samen met Die Verruckte Stunden, bekend van Evers Staat Op, tot in de vroege uurtjes.

Locatie: The Beach Aalsmeer
Tijd: 22.00 tot 02.00 uur
Kaarten: 12,50 euro
MEER INFO & KAARTEN>

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, , ,