De leukste uittips voor januari

uittips januari hoofddop

Kun je nog niet wennen aan het idee dat de feestdagen (en de vakantie) nu echt voorbij zijn? Geen kerstborrels, champagne en oliebollen meer? Geen gezellige uitjes met het hele gezin? Geen paniek! Komende maand is er genoeg te doen in Hoofddorp & omgeving. Wij hebben de leukste uitjes van deze eerste maand van het jaar voor je op een rij gezet.

12, 13 & 20 januari: hitmusical ‘Joseph’ in Schouwburg De Meerse

‘Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat’ is het vrolijke en kleurrijke hitspektakel van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Een heerlijke musical voor de hele familie, die geïnspireerd is op het beroemde verhaal van Joseph in het oude Egypte. Over volwassen worden, jaloezie en vergeving. Een voorstelling met veel humor en muziek. Hoewel de titel anders doet vermoeden, is de voorstelling gewoon in het Nederlands.

Locatie: Schouwburg De Meerse
Tijd: 13.30 uur (13 & 20 jan), 16.00 uur (20 jan) en 19.30 uur (12 jan)
Kaarten: 22,50 euro & 17,50 euro t/m 12 jaar, incl. drankje
MEER INFO & KAARTEN >

Joseph musical meerse hoofddorp 

13 januari: Diner in Concert @ Bar Bistro Joseph

Genieten van een lekker wijntje, een heerlijk diner én gezellige live muziek? Dat kan op zondag 13 januari bij Bar Bistro Joseph tijdens ‘Diner in Concert’, met Dennis van Veen, Guido, Guido en Rachel (bekend van The Voice). Vanaf 17.00 uur ben je welkom. Toegang is gratis.

Locatie: Bar Bistro Joseph
Tijd: vanaf 17.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO >

13 januari: Bluesfest in Poppodium Duycker

Blues-fans opgelet! Een hele zondagmiddag in het teken van blues! Een feestje voor liefhebbers met bands op twee podia. De line-up bestaat uit Johnny Feel Good, Gumbo & The Monk, Rainbreakers en Big Bo. Wat je kunt verwachten: topblues in diverse stijlen. En de toegang is nog gratis ook.

Locatie: Duyckercafé en kleine zaal van het poppodium
Tijd: vanaf 15.30 uur (open 15.00 uur)
Toegang gratis
MEER INFO >

15 januari: Comedytrain in Theater De Meerse

Stand-up comedy zoals stand-up comedy bedoeld is. Messcherp en overrompelend, dat is ‘Comedytrain on tour’. Een mix van gevestigde namen en aanstormend talent. Eerder vonden Najib Amhali, Theo Maassen en vele anderen via Toomler en Comedytrain de weg naar een glansrijke cabaretcarrière. Een avond waarbij de grappen je om de oren vliegen dus.

Locatie: Theater De Meerse
Tijd: 20.15 uur
Kaarten: 22 euro incl. drankje
MEER INFO & KAARTEN >

18 januari: Grote Karaokeshow in Poppodium Duycker

Zeg eens eerlijk…heb je eigenlijk geen talent? Zing jij altijd onder de douche? Het maakt voor deze karaokeshow niets uit. Vier een feestje met Sebas & Martin. Niet nadenken, maar zingen!

Locatie: Poppodium Duycker
Tijd: 21.00 uur (open 20.30 uur)
Kaarten: 5 euro (voorverkoop)
MEER INFO & KAARTEN >

19 januari: wijnproeverij in De Wijnzaak

Met als thema ‘Nieuwe Wereld’ kun je deze zaterdagmiddag bij De Wijnzaak zes heerlijke wijnen proeven uit ‘de nieuwe wereld’. In de nieuwe wereld gaat wijnmaken heel anders, dan de meer traditionele manier in Europa. En dat heeft zeker invloed op de smaak. Nieuwsgierig geworden? Laat je verrassen!

Locatie: De Wijnzaak
Tijd: tussen 13.00 en 16.30 uur
Toegang gratis
MEER INFO >

wijnproeverij hoofddorp 

26 januari: Celebration of Prince in Poppodium Duycker

Tributeband Beautiful Strangers brengt een hommage aan Prince. De acht muzikanten, die tot de top van de Nederlandse muziekscene horen, zorgen met een wervelende show dat het dak eraf gaat. Uiteraard komen de bekende hits van Prince voorbij, zoals ‘1999’, ‘Purple Rain’ en ‘Diamonds and Pearls’. Vanaf de eerste seconde is er sprake van een ware muziekexplosie. Kortom: een feestje zoals ook Prince zou doen. Let’s Go Crazy!

Locatie: Poppodium Duycker
Tijd: 21.00 uur (open 20.00 uur)
Kaarten: 18,50 euro (voorverkoop)
MEER INFO >

26 & 27 januari: Peuterfestival Haarlemmermeer in Het Cultuurgebouw

Het Peuterfestival dat al voor de achtste keer wordt georganiseerd, is inmiddels een begrip in de Haarlemmermeer. Het hele weekend zijn jong en oud welkom in Het Cultuurgebouw. De mooiste theater-, dans- en muziektheatervoorstellingen staan op het programma. Zo speelt niemand minder dan Dirk Scheele de leukste en bekendste kinderliedjes tijdens een echt popconcert voor kinderen en ook Dikkie Dik is van de partij. Daarnaast is er nog veel meer te ontdekken en te beleven. Zo kunnen kinderen meedoen met allerlei workshops (zingen, dansen en muziek maken) en wordt er voorgelezen. Tijdens het festival wordt de Passage omgebouwd tot een groot speelparadijs waar kinderen zich rondom de voorstellingen heerlijk kunnen uitleven.

Locatie: diverse locaties in Het Cultuurgebouw
Tijd: vanaf 10 uur (diverse tijden)
Kaarten: voorstellingen diverse prijzen, workshops 3 euro
MEER INFO & KAARTEN >

28 januari: whiskyproeverij bij PLEIN14

Ben je een whiskyliefhebber? Kom dan whisky proeven bij PLEIN14 tijdens de proeverij met thema ‘Whole lotta peat’. De prijs is inclusief hapjes.

Locatie: PLEIN14
Tijd: 20.00 uur
Kaarten: 32,50 euro incl. hapjes (kaarten verkrijgbaar aan de bar) VOL
MEER INFO >

whiskyproeverij hoofddorp 

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, ,