De leukste uittips voor juni

uittips juni hoofddorp

Het is alweer juni! De maand met een extra vrije dag (Pinksteren), Vaderdag en 21 juni is het officieel zomer. Yay! Ook in juni is er weer genoeg te doen in Hoofddorp & omgeving. We hebben de leukste uitjes van deze maand weer voor je op een rijtje gezet. Van gezellige avondjes uit tot dagjes weg met de kids. Maak er een mooie maand van!

7 juni: 40UP Poppodium Duycker

Nog eenmaal voor de zomervakantie non-stop op de dansvloer genieten van de beste hits van de afgelopen 40 jaar, ondersteund door de originele videoclips. Hoe leuk klinkt dat?! Mis dit grote feest der herkenning niet en haal je dansschoenen uit de kast.

Locatie: Poppodium Duycker
Tijd: 21.00 – 03.00 uur
Toegang: 11 euro (voorverkoop)
MEER INFO & KAARTEN>

8 & 9 juni: Haarlemmermeers BBQ Party

Naast een BBQ wedstrijd zijn er leuke BBQ activiteiten zoals een BBQmarkt, workshops & demo’s en live muziek voor het hele gezin. Proef de lekkerste gerechten op het Horecaplein.

Locatie: Haarlemmermeerse Bos, ingang Paviljoenlaan
Tijd: 8 juni 12.00 – 19.00 uur & 9 juni 11.00 – 18.00 uur
Toegang is gratis
MEER INFO>

barbecue hoofddorp

9 & 10 juni: Appelparade Landgoed de Olmenhorst

Dit jaarlijks terugkerende Pinksterfeest is een feestje voor jong en oud. Lekker eten, muziek, hutten bouwen, struinen langs de standjes, theater, broodjes bakken en nog veel meer. Er zijn activiteiten over het hele terrein.

Locatie: Landgoed de Olmenhorst
Tijd: 10.00 – 18.00 uur
Toegang: 7,50 euro (volwassene) & 2,50 euro (kind 4 t/m 12 jaar)
MEER INFO & KAARTEN>

Olmenhorst Lisserbroek

12 juni: Buitenspeeldag

Woensdagmiddag 12 juni staat de Haarlemmermeer in het teken van de Buitenspeeldag. Op diverse locaties worden verschillende activiteiten voor kinderen georganiseerd, zoals oerhollandse spellen, stormbaan en workshops. Ben je regelmatig op zoek naar plekken om de kids even uit te laten razen? In de Haarlemmermeer zitten heel veel leuke speelterreinen. Wij hebben de allerleukste buitenspeelplekken van de regio voor je bezocht en voor je verzameld.

Locaties: Getsewoud (Nieuw-Vennep), Graan voor Visch (Hoofddorp), Overbos (Hoofddorp), Rijsenhout & Zwanenburg
Tijd: check de website
Toegang is gratis
MEER INFO>

14 t/m 16 juni: Concours Hippique & Foodtruck Festival

In 2019 wordt de 109e editie van het Concours Hippique Haarlemmermeer georganiseerd. Ooit begonnen als ruiterfeest, maar inmiddels uitgegroeid tot een groots event met shows, optredens en een gezellig foodtruckfestival. Voor ieder wat wils, middenin het Haarlemmermeerse Bos.

Locatie: Haarlemmermeerse Bos
Tijd: 09.00 – 22.00 uur (vrijdag), 09.00 – 00.00 uur (zaterdag) & 09.00 – 20.00 uur (zondag)
Toegang is gratis
MEER INFO>

foodtruck

14 juni: Openlucht bioscoop

Op het dak van Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep wordt de film The Grand Budapest Hotel vertoond. Dit event is onderdeel van iktoon, maand van de kunsten. Kijk voor de hele agenda op de website.

Locatie: Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep
Tijd: aanvang 20.00 uur
Kaarten: 8,50 euro
MEER INFO>

15 juni: Vijfhuizen Culinair

Geniet van de lekkerste hapjes en drankjes van verschillende restaurants. Van heerlijke verse oesters tot een perfect bakkie koffie in welke variatie dan ook.

Locatie: De Brink, Vijfhuizen
Tijd: van 15.00 en 23.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

16 juni: Vaderdag

Zondag 16 juni is het Vaderdag, dus tijd om vaders extra in de watten te leggen. Wij hebben de allerleukste tips om Vaderdag te vieren in Hoofddorp & omgeving voor je op een rijtje gezet. Er is voor ieder wat wils. Happy Father’s Day!

vaderdag hoofddorp

19 juni: Rubberlaarzen Concert

De kinderkoren van Pier K geven op rubberlaarzen een prachtig concert tussen de boerderijdieren. Dat wordt gezellig genieten voor jong en oud tussen de beestjes. Dit event is onderdeel van iktoon, maand van de kunsten. Kijk voor de hele agenda op de website.

Locatie: Kinderboerderij De Boerenzwaluw
Tijd: van 14.30 en 16.30 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

22 juni: Themaproeverij – De Wijnzaak

Deze zaterdagmiddag kun je bij De Wijnzaak een groot aantal Spaanse wijnen proeven. De Wijnzaak kleurt die middag rood/geel. Geniet van de lekkerste Spaanse wijnen in combinatie met tapas.

Locatie: De Wijnzaak
Tijd: tussen 13.00 en 16.30 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

wijnproeverij hoofddorp

27 juni: Keep The Fire Burning Outdoor Edition

Heerlijk ouderwets dansen! Van danceclassics tot houseclassics en van discoclassics tot house: ze komen allemaal voorbij tijdens dit dansfeest dat al jaren een succes is in de Haarlemmermeer. Het hotel wordt omgetoverd tot een ware danstempel. Met een optreden van de legendarische DJ Jean.

Locatie: Novotel Hoofddorp
Tijd: 17.00 tot 00.00 uur
Kaarten: 20 euro
MEER INFO>

29 & 30 juni: Awakenings Festival

Awakening is het grootste technofestival van Nederland en wordt gehouden in Recreatiegebied Spaarnwoude. Een twee-daags festival met meer dan 100 DJ’s. Voor de liefhebber een must.

Locatie: Recreatiegebied Spaarnwoude
Tijd: 12.00 – 23.00 uur
Kaarten: check de website
MEER INFO>

Awakenings

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, ,