De leukste uittips voor maart

uittips maart hoofddorp

De lente staat bijna voor de deur en daar worden wij heel blij van. Er zijn weer allemaal leuke dingen te doen in Hoofddorp & omgeving. Wij hebben de leukste uittips voor maart voor je op een rijtje gezet. En hoe handig: ze staan op volgorde. Enjoy!

1 maart: Brazilian Carnaval @Barraca

Waan je in Rio de Janeiro tijdens Brazilian Carnaval – The Rio edition! Met live optredens van Braziliaanse dansers, Capoeira dansers en drumshows en geniet ondertussen van een heerlijk diner. Denk aan swingende sambamoves, kleurrijke outfits, acrobatische dans en live percussie. Rio oooooh!

Locatie: Barraca Restaurant
Tijd: dinnertime
Prijs: 34,95 euro pp (kids 16,50 euro)
MEER INFO & RESERVEREN>

Barraca carnaval hoofddorp

3 maart: Castingdag in Hoofddorp Winkelstad

Do you want to be a model? Is het jouw droom om over de catwalk te lopen? In Hoofddorp centrum wordt een castingdag georganiseerd. Iedereen ouder dan 14 jaar kan meedoen. Jong, oud, alle confectiematen, man, vrouw…dit is jouw kans! Een jury bepaalt wie er mee mogen lopen tijdens de fashionshows op 30 en 31 maart. Als je wordt uitgekozen, krijg je een catwalktraining van echte professionals en je maakt ook nog eens kans op een fotoshoot. Inschrijven kan ter plekke van 12.00 tot 13.30 uur of via deze link.

Locatie: Hoofddorp Winkelstad (Vier Meren)
Tijd: 13.00 tot 15.30 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

7 maart: cabaretshow ‘Heppie De Peppie’ Roué Verveer

Zin in een avondje lachen? Zelfspot, scherpe grappen en hilariteit. Dat is wat je kunt verwachten tijdens een cabaretshow van Roué Verveer. In ‘Heppie de Peppie’ geeft de altijd vrolijke Roué Verveer zijn eigen, grappige kijk op de wereld.

Locatie: Theater De Meerse
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: 25 euro (incl. drankje)
MEER INFO & KAARTEN>

theater hoofddorp

9 maart: Back in Time to the 90’s @Event Center Fokker

Op 9 maart wordt een gezellig 90’s feestje gebouwd in Event Center Fokker. Even terug in de tijd met o.a. T-Spoon (bekend van Sex on the Beach) en Ruben Thurnim (bekend van Summer Jam). Het belooft een zeer muzikale avond te worden met verrassende momenten. En natuurlijk de voetjes van de vloer!

Locatie: Event Center Fokker
Tijd: 21.00 tot 02.00 uur
Toegang: 25 euro (30 euro aan de deur)
MEER INFO & KAARTEN>

15 maart: Freedom: eerbetoon aan George Michael

Jordan Roy, die je misschien kent van zijn deelname aan The Voice of Holland, brengt een muzikaal eerbetoon aan een van de meest succesvolle popsterren uit de Britse popgeschiedenis. Niet alleen de solo hits van George Michael komen voorbij, maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham!

Locatie: Theater De Meerse
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: 29,50 euro (incl. drankje)
MEER INFO & KAARTEN>

15 maart: stakingsdag…de leukste uitjes

Vrijdag 15 maart is er een landelijke onderwijsstaking. En alhoewel het voor velen een gepuzzel zal zijn met opvang voor de kinderen, kan het ook een uitgelezen kans zijn om eens heerlijk een dag met je kind(eren) op pad te gaan! Wij hebben de leukste uitjes in Hoofddorp & omgeving voor deze dag op een rij gezet. Vrij zijn was nog nooit zo leuk!

MEER INFO>

16 maart: De Cabaretpoel: Vier keer leuk

Cabaretliefhebbers opgelet! In De Cabaretpoel spelen vier nieuwe aanstormende cabarettalenten elk een voorstelling van ongeveer 25 minuten. Wie er spelen blijft meestal tot de avond zelf een verrassing. Wie weet zie je wel de toekomstige Theo Maassen of de nieuwe Youp van ’t Hek.

Locatie: Het Cultuurgebouw, Nieuw-Vennep
Aanvang: 20.15 uur
Kaarten: 16,00 euro (incl. drankje)
MEER INFO & KAARTEN>

19 januari: Voorjaarsproeverij in De Wijnzaak

Deze zaterdagmiddag kun je bij De Wijnzaak een groot aantal voorjaarswijnen proeven. Er staan verschillende leveranciers in de winkel, waar je wijnen en hapjes kunt proeven. Vergeet je niet vooraf aan te melden.

Locatie: De Wijnzaak
Tijd: tussen 13.00 en 16.30 uur
Toegang gratis (wel vooraf aanmelden)
MEER INFO >

wijnproeverij hoofddorp

22 maart: Grote Karaokeshow in Poppodium Duycker

Zeg eens eerlijk…heb je eigenlijk geen talent? Zing jij altijd onder de douche? Het maakt voor deze karaokeshow niets uit. Vier een feestje met Sebas & Martin. Niet nadenken, maar zingen!

Locatie: Poppodium Duycker
Tijd: 21.00 uur (open 20.30 uur)
Kaarten: 5 euro (voorverkoop)
MEER INFO & KAARTEN >

23 maart: De Kleine Zeemeermin De Musical

Een heerlijke musical voor de hele familie. Beleef de betoverende wereld onder water van De Kleine Zeemeermin, naar het beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Locatie: Theater De Meerse
Aanvang: 13.30 & 16.00 uur
Kaarten: 20,00 euro
MEER INFO & KAARTEN>

23 maart: Amsterdamse Avond @ de Polderboom

Zin in een Amsterdamse Avond met Jordaanse gezelligheid? Dat kan natuurlijk alleen maar bij de Polderboom. Met optredens van: Dennis van Veen Menno Aben, Julia van Helvoit en Mats van der Zon. Dat wordt meezingen!

Locatie: Proeflokaal de Polderboom
Tijd: 22.00 tot 01.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO>

polderboom hoofddorp

23 maart: 40UP Poppodium Duycker

Non-stop op de dansvloer genieten van de beste hits van de afgelopen 40 jaar, ondersteund door de originele videoclips. Hoe leuk klinkt dat?! Mis dit grote feest der herkenning niet en haal je dansschoenen uit de kast. En nog leuker: deze keer trakteert Duycker op ijsjes! Let’s dance!

Locatie: Poppodium Duycker
Aanvang: 21.00 uur
Toegang: 16 euro
MEER INFO & KAARTEN>

23 maart: We Love Après Ski XL in VanZantenhal

Zin in een avondje feestmuziek? Kom dan naar We Love Après Ski XL. Ga uit je dak met artiesten als Snollebollekes, Partiefriex en de hele avond de populaire Safari Tour van DJ Maurice.

Locatie: VanZantenhal, Nieuw-Vennep
Tijd: 21.00 tot 02.00 uur
Toegang: 16 euro (25 euro aan de deur)
MEER INFO & KAARTEN>

23 maart: Keep The Fire Burning Black & White Edition

Van danceclassics tot houseclassics en van discoclassics tot house: ze komen allemaal voorbij tijdens dit dansfeest dat al jaren een succes is in de Haarlemmermeer. Het hotel wordt omgetoverd tot een ware danstempel. Met een optreden van de legendarische DJ Jean.

Locatie: Hotel De Rustende Jager, Nieuw-Vennep
Tijd: 21.00 tot 03.00 uur
Kaarten: 15 euro (20 euro aan de deur)
MEER INFO & KAARTEN>

disco hoofddorp

24 maart: Lifestyle Square in Hoofddorp Winkelstad

Diverse ondernemers uit Hoofddorp Centrum geven demonstraties en bezoekers kunnen allerlei adviezen krijgen op het gebied van beauty en meer.

Locatie: Hoofddorp centrum (plein voor HEMA)
Tijd: van 12.00 en 17.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO >

27 maart: Ladies Night Kinepolis

Een voorpremière, leuke stands, een heerlijk welkomstdrankje en er worden prijzen verloot…dat belooft een gezellig avondje te worden met je vriendinnen. Deze keer is de film Dumbo, het ontroerende verhaal van het schattige olifantje. Na afloop ontvang je ook nog een goodiebag.

Locatie: Kinepolis
Tijd: 20.00 uur
Tickets: 14,50 euro
MEER INFO & KAARTEN>

ladies night Kinepolis hoofddorp

30 maart: Disco & Upbeat Classics Party @Event Center Fokker

Val je in de categorie ‘oudere jongere’? Dan is dit dansfeestje wat voor jou. Dansen op de lekkerste hits van de jaren 70 tot nu (in twee zalen).

Locatie: Event Center Fokker
Tijd: 21.00 tot 02.00 uur
Toegang: 12,50/15 euro (17,50 euro aan de deur)
MEER INFO & KAARTEN>

30 en 31 maart: Fashion Shows in Hoofddorp Winkelstad

Door het hele centrum ligt een paarse loper en op het plein voor de HEMA staat een catwalk waar tijdens het hele weekend meerdere modeshows voor alle leeftijdsgroepen worden gegeven, met kleding en accessoires van verschillende winkels uit Hoofddorp Winkelstad.

Locatie: Hoofddorp centrum (plein voor HEMA)
Tijd: van 12.00 en 17.00 uur
Toegang gratis
MEER INFO >

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

Tags from the story
, ,