Dit zijn wij!

contact hoofddorp cityblog

Welkom op Hoofddorp Cityblog!

In Hoofddorp is zoveel te ontdekken, zoveel te zien. Midden in het groen, modern met een dorps gevoel, een winkelcentrum met een goede combinatie van grote winkelketens en lokale shops, om de hoek van Schiphol en grote steden als Amsterdam en Haarlem en met een groeiend aanbod uitgaanstentjes en meer. 

Dat Hoofddorp inmiddels geen dorp meer is, hoeven we niemand uit te leggen. Maar dat het hier absoluut niet saai is en dat er genoeg te doen is, daar moeten we mensen nog wel eens van overtuigen. Onze tips voor dat ene nieuwe restaurantje in Hoofddorp, die lunchtent, hippe winkel, fijne plekken in het groen en meer delen wij graag met jou. Maar we tippen je ook over de leukste plekken in de omgeving van Hoofddorp. Wie zijn wij?

Meet…blogger & fotograaf Daniëlle

Daan cityblogger hoofddorp

Mijn naam is Daniëlle, maar iedereen noemt me Daan. Ik ben geboren en getogen in Amsterdam, maar na ruim 10 jaar (samen)wonen in Hoofddorp kan ik wel zeggen dat ik aardig ingeburgerd ben. Qua werk houd ik me bezig met online marketing en in mijn vrije tijd tennis ik graag, ben ik altijd op zoek naar leuke adresjes en zul je me niet snel zien zonder Iphone, Macbook of camera.

Ik vind het leuk om je, als local, op de hoogte te houden van wat er leeft in Hoofddorp & omgeving. Waar drink je de lekkerste koffie? Welk restaurant heeft net zijn deuren geopend? Welke evenementen mag je niet missen? Waar moet je zijn voor een heerlijke lunch? Ik deel mijn persoonlijke favorieten van Hoofddorp & omgeving graag met je.

Lees hier alle tips van Daniëlle

Hoofddorp Cityblog startte eind 2018 en sindsdien lezen maandelijks duizenden mensen onze blogs. Zo leuk!

Maar…ik doe dit niet alleen!

Meet…blogger Anneleen

Anneleen Hoofddorp Cityblog

In Haarlem geboren, opgegroeid in Heemstede, en van Haarlem onlangs naar Bennebroek verhuisd. Woonachtig dicht tegen de Haarlemmermeer aan ben ik nu, als moeder van 3 jonge kinderen, aan het ontdekken wat de Haarlemmermeer allemaal te bieden heeft! En dat is veel! Ik neem je graag mee op pad langs kindvriendelijke hotspots of andere leuke plekken die in Hoofddorp & omgeving het bezoeken waard zijn. 

Lees hier alle tips van Anneleen

Voor bedrijven
Er zijn diverse mogelijkheden om samen te werken met of te adverteren op Hoofddorp Cityblog. Kijk hier voor meer informatie.

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving.


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?