Dit zijn wij!

Lees meer over de mensen achter Hoofddorp Cityblog. Daniëlle Meijer is de drijvende kracht achter de blog. Ze startte de blog in december 2018 en inmiddels zijn er diverse (gast)bloggers die af en toe schrijven voor Hoofddorp Cityblog. Maandelijks lezen duizenden mensen de blogs. Zo leuk!

Wil je net als wij laten zien hoe leuk Hoofddorp en omgeving is en heb je interesse om aan de slag te gaan als (gast)blogger, check de mogelijkheden.

Meet…blogger & fotograaf Daniëlle

Daan cityblogger hoofddorp

Mijn naam is Daniëlle, maar iedereen noemt me Daan. Als geboren en getogen Amsterdamse woon ik sinds 10+ jaar in Hoofddorp. Iets wat iedereen om mij heen maar vreemd vond. Deze citygirl riep namelijk al jaren dat ze de stad nooit zou verlaten. Maar ja, de liefde hè?!

Toen ik hier kwam wonen, kon ik zelf online maar weinig informatie vinden over leuke restaurantjes, winkels enz. in de regio. Ik ben in december 2018 begonnen met Hoofddorp Cityblog, een blog over leuke hotspots en events in Hoofddorp en omgeving.

Dat Hoofddorp inmiddels geen dorp meer is, hoef ik niemand uit te leggen. Maar dat het hier absoluut niet saai is en dat er genoeg te beleven valt, daar moet ik mensen nog wel eens van overtuigen. In de regio is zoveel leuks te zien en te doen en het wordt steeds leuker! En daar heb ik mijn missie van gemaakt: ik wil de leuke locaties en activiteiten van Hoofddorp en omgeving meer bekendheid geven bij (nieuwe) bewoners en bezoekers.

Uit onderzoek blijkt dat veel bewoners en bezoekers uit de regio onbekend zijn met het aanbod van Hoofddorp en omgeving en dat is jammer en een gemis. Hoe goed ken jij de leuke plekjes van Haarlemmermeer? 

Qua werk houd ik me bezig met marketing & communicatie en in mijn vrije tijd tennis ik graag, ben ik altijd op zoek naar leuke adresjes en zul je me niet snel zien zonder Iphone, Macbook of camera.

Lees hier alle tips van Daniëlle

Meet…blogger Anneleen

blogger-Anneleen-hoofddorp-cityblog

In Haarlem geboren, opgegroeid in Heemstede, en van Haarlem onlangs naar Bennebroek verhuisd. Woonachtig dicht tegen Haarlemmermeer aan ben ik nu, als moeder van 3 jonge kinderen, aan het ontdekken wat Haarlemmermeer allemaal te bieden heeft! En dat is veel! Ik neem je graag mee op pad langs kindvriendelijke hotspots of andere leuke plekken die in Hoofddorp en omgeving het bezoeken waard zijn. 

Lees hier alle tips van Anneleen

Meet…fotograaf Jennifer

Jennifer fotograaf hoofddorp cityblog

Ik ben geboren in Haarlem maar woon al mijn hele leven in Hoofddorp. Momenteel doe ik een thuisstudie Toegepaste Psychologie met specialisatie voor Jeugd & Onderwijs. Daarnaast heb ik afgelopen jaar mijn certificaten voor Digitale Fotografie en Beeldbewerking behaald. In mijn vrije tijd sport ik vaak, doe ik graag iets leuks met vrienden of ben ik op stap met mijn camera om iedereen te laten zien wat voor moois Hoofddorp en omgeving te bieden heeft!

Samenwerken

Hoofddorp Cityblog staat open voor samenwerkingen. Er zijn diverse mogelijkheden om met ons samen te werken. Kijk op de samenwerken-pagina voor meer informatie.

Volg ons!

Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving.


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?