ILSE Hoofddorp: ultieme walk-in closet

Ilse fashion Hoofddorp

Je moet er even voor uit het centrum, maar dan heb je ook wat: ILSE Hoofddorp. Ilse Honkoop runt sinds augustus 2016 haar eigen fashion store met een mooie mix van high-end merken. Binnen een jaar (!), in juli 2017, won Ilse de toonaangevende Dutch Retail Experience Award. En terecht, want deze one of a kind-winkel is absoluut een must-visit!

Zodra je een voet over de drempel zet, zie en voel je dat alles klopt. Welkom in jouw ultieme walk-in closet! Wat een feestje. Het moderne pand is smaakvol ingericht, het aanbod is groot en er hangt een ongedwongen sfeer. Bij binnenkomst word je gastvrij ontvangen. Opvallend is de bar middenin de winkel; dat geeft meteen een sympathieke uitstraling. Check ook de oude groene deur, die je regelmatig op de social media kanalen van ILSE tegenkomt.

Je kunt hier rustig en uitgebreid de tijd nemen, shoppen onder het genot van een koffietje of wijntje en indien gewenst word je voorzien van eerlijk en persoonlijk stylingadvies. Alleen even kijken? Ook geen probleem. Man meenemen? Die kan gezellig plaats nemen aan de bar. En als je al de deur uit loopt, dan sta je met een smile buiten.

Ilse Hoofddorp

Ilse Hoofddorp

Dat high-end fashion niet automatisch formeel of klassiek is, bewijst de collectie van ILSE Hoofddorp. Herkenbaar en niet te moeilijk. Het is een mix van lief en stoer en een voorkeur voor sneakers. Naast goede basics, bestaat de collectie uit items die stijlvol en clean zijn, maar er zijn zeker ook uitgesproken items te vinden. De echte fashionista vindt hier wat ze zoekt, maar ook de hardwerkende vrouw kan hier terecht.

Ilse Hoofddorp

De naam van de winkel refereert aan de eigen naam van Ilse en dat is niet voor niets. De stijl van Ilse Honkoop is de stijl van ILSE Hoofddorp. Ilse blijft bij wat ze zelf leuk vindt en dat is dan ook wat ze inkoopt. Merken en items worden zorgvuldig uitgekozen en er is altijd ruimte voor nieuwe leuke brands. Easy-going, kwalitatief, uniek en niet teveel tierelantijnen. Je koopt hier geen merk, je koopt een ‘ILSE’.

In de relatief korte tijd dat ILSE in Hoofddorp is gevestigd, mag je wel zeggen dat deze fashion store een begrip te noemen is. En dat is te merken. Niet alleen klanten uit de regio weten de winkel te vinden, maar ook daarbuiten. Eigenaresse Ilse is eigenwijs en een echt gevoelsmens. Deze eigenschappen hebben haar gebracht waar ze nu staat. Als je met Ilse praat, spat de liefde en passie voor mode van haar af. Voor ILSE geen webshop; kleding moet je zien, voelen en passen.

Waarom zit ILSE op zo’n verrassende plek net buiten het centrum vraag je je af? Belangrijkste voor Ilse is dat ze gratis parkeren voor de deur wil bieden aan haar klanten. En uit ervaring weet ze dat de leukste zaken altijd net buiten het centrum zitten. Sinds vorig jaar is Lesley aan het team toegevoegd en inmiddels ís ook zij ILSE.

In het aanbod fijne kledinglabels uit het middelhoge en hoge segment als American Vintage, Ba&sh, Closed, Drykorn, Set, By Malene Birger en Devotion. Maar ook schoenen (van sneakers tot hakken) van Lola Cruz Shoes, tassenmerken Smaak en All-time Favourites (van die hippe shoppers), handzeepjes en geurkaarsen.

Al met al is ILSE een ware toevoeging aan het winkellandschap van Hoofddorp & omgeving. Ervaar het zelf en we zijn ervan overtuigd dat je met een tas van ILSE de deur uit loopt!

ILSE Hoofddorp
Hoofdweg 690
2132 BT Hoofddorp
023-7370078
www.ilsehoofddorp.nl
Facebook Ilse Hoofddorp >
Instagram Ilse Hoofddorp >

Openingstijden
Maandag: gesloten
Dinsdag t/m donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 19.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur
Zondag: gesloten

Volg ons!
Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Hoofddorp & omgeving!

 

Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

 

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Tags from the story
, ,