SPIJCK: jouw to go to voor fashion, home & gifts

spijck-badhoevedorp

Of het nou voor kleding is, woonaccessoires, sieraden of een leuk cadeautje, het is bijna onmogelijk om hier met lege handen naar buiten te lopen. Dus als je niets wilt kopen of je wilt consuminderen, dan raden we je aan om met een grote boog om deze winkel heen te lopen. SPIJCK. fashion, home & gifts is wat ons betreft de leukste winkel van Badhoevedorp.

Hotspot in Badhoevedorp

In Badhoevedorp aan de Zeemanlaan zit sinds september 2018 SPIJCK. Bij deze hotspot in het centrum kun je terecht voor de mooiste dameskleding, accessoires en sieraden om jezelf eens lekker te verwennen of om cadeau te doen aan iemand anders. Maar ook voor woonaccessoires en meubels ben je hier aan het juiste adres.

spijck-badhoevedorp

Karakteristiek pand

Het karakteristieke pand is 280m2 groot, zeer licht, bestaat uit twee verdiepingen en heeft een prachtige vide. De inrichting is stoer, Beneden vind je met name kleding, sieraden en accessoires en op de eerste etage vind je woonaccessoires (zoals spiegels, kaarsen, kleden en kussens) en meubels. De open kast die tot aan het plafond doorloopt is een echte eyecatcher.

spijck-badhoevedorp

Een droom die uitkomt

Eigenaren van SPIJCK. zijn Yvonne en Robert. Met de start van deze conceptstore kwam een droom uit. Yvonne heeft een achtergrond in fashion en dat is dan ook hetgeen waar zij zich op richt in de winkel. Robert is de handige van het echtpaar. Hij heeft het hele pand verbouwd en het resultaat mag er zijn. In de winkel is interieur zijn domein .

spijck badhoevedorp

Fijne merken

In het fijne aanbod dameskleding vind je hier merken als ByBar Amsterdam, American Vintage, Lolly’s Laundry en het eigen merk SPIJCK. Daarnaast fijne interieurmerken, zoals Sluiz.ibiza en SPIJCK.home, met kwalitatieve en duurzame spullen die je kunt mixen tot een eigen stijl. Op sieradengebied hebben ze hier o.a. Anna&Nina en Riverstone.

spijck-badhoevedorp
spijck-badhoevedorp

SPIJCK. is zeker een bezoekje waard, want wow wat hebben ze hier een toffe spullen. It’s shopping time!

SPIJCK. fashion, home & gifts

Zeemanlaan 4
1171 DB Badhoevedorp
020-3373114
www.spijck.com
Instagram van SPIJCK.
Facebook van SPIJCK.

Openingstijden

Maandag: 13.00-18.00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 10.00-18.00 uur
Zaterdag: 10.00-17.00 uur
Iedere 1e zondag van de maand: 13.00-17.00 uur

Volg ons!

Volg Hoofddorp Cityblog via social media en blijf op de hoogte van de leukste plekken en events van Hoofddorp & omgeving!


Hoofddorpse nieuwtjes en blogs in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >>

Heb je zelf tips voor leuke (nieuwe) hotspots in Hoofddorp en omgeving of heb je een andere gouden tip?

Dit is de locatie